HTML

hétvége in progress

Vándorlélek 2011.02.10. 19:35

Megint itten, megint írok, megint szar  vagyis még mindig... 

Tegnap megállapítottam, hogy ami anno egy picike foltocska volt a kulcscsontom végénél az nem leszarandó dolog, a drága kis foltból mára már pukli lett, igen kemény és igen csúnya... Szerintem egy nem elhanyagolható vérrög, vagy vérhólyag, de holnap kiderül, megyek reggel orvoshoz, aztán ha beutalót kapok, akkor rongyolok tovább, ahova küld... megoldás kell rá sürgősen, aztán ha vágni kell vágjanak... meg íratok gyógyszert is... sose árt tartalékolni :) 
Tegnap Type 2 albumát megszereztem, hallgatom, nem unom, nagyon adja, nagyon igaza van... valahogy feltornázza a hangulatom, ami mellesleg a bányászbéka segge körül mocorog, poén nem?! :S 
Aztán ma kaptam egy nagyon jó hírt, lesz munkám, lesz pénzem, holnap délután 2-re mehetek oktatásra, aztán majd kiderül, hogy mit is mondanak... én nagyon szeretném, meg aztán ha most így beválnék, utána még jobb lesz nyáron.. ismerős arcok közé visszamenni :)
Ma barátnőmmel csak fészbúúkcseten beszélünk... egyenlege off, és rám költötte az egészet, úh visszaveszem az arcomat, nem kell hogy ilyen sokba legyek neki... nem érek ennyit úgysem...  Meg ma is teljesen leszarom hangulata van... milyen meglepő.. velem szemben egyre inkább ilyen... :S Kezdem úgy érezni, mintha direkt szívatna, mert foglalkozok vele... 

Nem tudom mi lesz ebből... de szeretném már nagyon tudni, h mi lesz a vége... :S

Bye... V4nd0rl3l3k

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vandorlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr832652303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása