HTML

Napi okosság

Vándorlélek 2011.03.16. 17:33

Hmm ne kezdjünk el buszon vad idegen csajnak beszólni... ismerősnek jelöl facebook-on :D xD Kajak, ha hazafelé egy csajnak beszólogattunk, aztán nemrég kaptam egy mail-t h az illető ismerősnek jelölt... báámmmeg XD Hülyevagy... xD Ráadásul Tipikusan olyan csaj, akinek qrvajól áll a távolság, meg a sötétség... -.- Ráadásul Radnótis 11-ikes xD :D:D Hááh picit szétoltottuk XD
Aztán közben sikerült túltennem magam minden szarságon :D Már nem kattogok, lejöttem a szerről XD :D Meg végül lezártam a szar korszakot. Nincs para, aggódás, nem alvás... Persze exem keres néha, nem zavar, csk nem értem az egészet... de tudjuk Nőt megérteni senki se akarjon XD Nah mind1 :D Lesz ez még így se :) 
 

További szép napot!

 

Bye...: V4nd0rl3l3k

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vandorlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr812744864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása